Úvod / Informácie / Ochrana osobných údajov
Tlačiť

Ochrana osobných údajov

GDPR

Ochrana osobných údajov

V týchto informáciách sa dozviete ako nakladáme s Vašimi osobnými údajmi, ako nás môžete kontaktovať, ak máte otázky k spracúvaniu Vašich osobných údajov a ďalšie dôležité informácie o spracúvaní Vašich osobných údajov. Tieto informácie sa môžu občas meniť. Aktuálne informácie týkajúce sa spracúvania Vašich osobných údajov budú zverejnené na našich internetových stránkach www.coolbike.sk.

Pri spracúvaní Vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a súvisiacimi predpismi.

V nasledujúcich informáciách sú špecifikované podmienky spracúvania osobných údajov spoločnosťou PROLOGO, s.r.o. podľa konkrétneho účelu spracúvania:

ESHOP

KOMUNIKÁCIA A POŠTA

NEWSLETTRE

SÚŤAŽE

COOKIES

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Vybrané články

Koľko vydrží batéria na e-biku?

Koľko vydrží batéria na e-biku?

Pri kúpe elektrobicykla prvá otázka zákazníkov je koľko vydrží batéria a aký ma dojazd do cieľa.Keďže to nie…

SERVIS LEFTY

SERVIS LEFTY

Servisné centrum odpružených vidlíc značky LEFTY už aj u autorizovaného predajcu CANNONDALE v Banskej Bystrici v cyklistickej…

Zvažujete kúpu elektro bicykla a máte veľa nezodpovedaných otázok?

Zvažujete kúpu elektro bicykla a máte veľa nezodpovedaných otázok?

V tomto článku sa dočítate všetko čo Vás zaujíma pri správnom výbere.
V nasledujúcich bodoch sa budeme snažiť…

Veľkostné tabuľky bicyklov a oblečenia

Veľkostné tabuľky bicyklov a oblečenia

Pre správny výber veľkosti bicykla a oblečenia si prečítajte tento článok.

Aký motor vybrať pri kúpe elektro-bicykla?

Aký motor vybrať pri kúpe elektro-bicykla?

Naše rady a skúsenosti s elektromotormi a technické špecifikácie.

Chcete si spríjemniť bicyklovanie?…

Ako správne vybrať detský bicykel?

Ako správne vybrať detský bicykel?

Ako správne kúpiť detský bicykel pre Vaše dieťa a vybrať najvhodnejšiu veľkosť rámu,podĺa veku dieťaťa alebo…