Úvod / Informácie / Ochrana osobných údajov
Tlačiť

Ochrana osobných údajov

GDPR

Ochrana osobných údajov

V týchto informáciách sa dozviete ako nakladáme s Vašimi osobnými údajmi, ako nás môžete kontaktovať, ak máte otázky k spracúvaniu Vašich osobných údajov a ďalšie dôležité informácie o spracúvaní Vašich osobných údajov. Tieto informácie sa môžu občas meniť. Aktuálne informácie týkajúce sa spracúvania Vašich osobných údajov budú zverejnené na našich internetových stránkach www.coolbike.sk.

Pri spracúvaní Vašich osobných údajov sa riadime Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v platnom znení a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a súvisiacimi predpismi.

V nasledujúcich informáciách sú špecifikované podmienky spracúvania osobných údajov spoločnosťou PROLOGO, s.r.o. podľa konkrétneho účelu spracúvania:

ESHOP

KOMUNIKÁCIA A POŠTA

NEWSLETTRE

SÚŤAŽE

COOKIES

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Vybrané články

NÁKUPNÝ PORADCA  OKULIARE A PRILBY

NÁKUPNÝ PORADCA OKULIARE A PRILBY

Keď sa povie lyžiar, väčšina z nás
si ho dnes predstaví v prilbe
a okuliaroch. Tieto dva kúsky

Najširšia ponuka lyžiarskych a snowboardových prilieb za najnižšie ceny!

Najširšia ponuka lyžiarskych a snowboardových prilieb za najnižšie ceny!

Rozmýšľate nad kúpou zimnej prilby? Teraz je ten správny čas! Rozšírili sme ponuku o široký výber lyžiarskych…

Štýlové bicykle ELECTRA pre ozajstných pôžitkárov

Štýlové bicykle ELECTRA pre ozajstných pôžitkárov

Vychutnajte si krásy Vášho mesta, obľúbenej pláže alebo len obyčajných teplých dní so štýlovými bicyklami pre…

Ako správne nastaviť výšku sedla

Ako správne nastaviť výšku sedla

Ako správne nastaviť výšku sedla, a tým i Vašu polohu na bicykli tak, aby bolo Vaše bicyklovanie čo najefektívnejšie…

Dámske bicykle-najväčší výber !

Dámske bicykle-najväčší výber !

Dámske bicykle najväčší výber už čoskoro za extra nízke ceny!

Vieme, po čom ženy túžia !

Vieme, po čom ženy túžia !

Vieme,po čom ženy túžia a preto ponúkame aj modely Miss.Ich geometria bola dokonale prispôsobená ženskému telu.Kratšie…

Detské holandské cyklosedačky na bicykel značky Qibbel

Detské holandské cyklosedačky na bicykel značky Qibbel

Bezpečné detské holandské cyklosedačky Qibbel pre Váš rodinný cyklistický zážitok.

Najlacnejšie lyžiarske prilby a okuliare až -60% !

Najlacnejšie lyžiarske prilby a okuliare až -60% !

Najlacnejšie lyžiarske prilby a okuliare svetovej značky Giro.

26”, 27,5” alebo 29” kolesá? To je otázka!

26”, 27,5” alebo 29” kolesá? To je otázka!

Ak práve zvažujete kúpu nového bicykla a neviete sa rozhodnúť, či jazdiť 26", 27,5" alebo 29" kolesá, musíte si…

JAZDITE ŠTÝLOVO

JAZDITE ŠTÝLOVO

Electra - unikátne štýlové bicykle.

PATENTOVANÉ POHODLIE & OVLÁDANIE.